Eladás Villa, Castara, Tobago, Trinidad and Tobago, Miss Mills Road, Englishman's Bay, Tobago

Eladás - Cod. 28216

  • Tipus: Villa
  • Terület: 195.1 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 1

Sunset Valley Estate az egyik legcsodálatosabb tulajdonságait a Karib-térségben. A villa ült végig egy hegygerincre festői angol-öbölben, körülvéve két hektárnyi ápolt kertek és gyümölcsösök. A kilátás egyszerűen felejthetetlen ... a kristálytiszta karibi az első és a buja, mély zöldek az esőerdők a hátsó.

Sunset Valley áll nagyjából 2100 sq. Ft. A belső tér és további 800 sq. Ft. A fedett veranda szabadtéri élő. A fő villa négy hálószoba. Két hálószoba van mind a két különálló ágy (LUX fürdő). A harmadik hálószoba két iker, és a negyedik hálószoba (jelenleg a pool / tároló) egy szép méretű padlástér. A villa nyitott terű, teljesen felszerelt konyha és egy tágas nagy szoba műholdas TV-vel. Minden szoba nyílik a hatalmas körbefutó veranda és lélegzetelállító kilátást. A nagy terasz, szép növények és virágok körülveszi a medence. Számos székek, társalgók és függőágyak, valamint egy szabadtéri zuhanyzó szolgálja az Ön kényelmét.

Az ingatlan is két különálló lakás. Egy, a cselédszoba, található, közvetlenül alatta a villa. Ez áll a ca. 400 sq. Ft. A független kaputorony mintegy 600 sq. Ft. Mindkét egységek konyha nappali és hálószoba.

Sunset Valley városában található. Három Tobago legjobb strandjai tíz percen belül a birtok. A legjobb ilyen, angol-öbölben, csak le a hegyről. CondeNast utazási magazin nemrég nevezték angol-öbölben, mint a világ egyik legjobb strandokat. Angol-öböl valóban képeslap tökéletes .... túlzsúfolt, érintetlen, és tagadhatatlanul szép. Angol-öbölben is kínál egy szép választékát korallok és halak snorkeling. Castara és Parlatuvier is kiváló fürdő és nagyon közel vannak.

Néhány Tobago legjobb madárles és a túrázás megtalálható Sunset Valley közvetlen közelében. A látvány csodálatos, és a vadon élő állatok és az egész birtok figyelemreméltó. Más tevékenységek, mint például a golf, vitorlázás, búvárkodás vagy sporthorgászat egy ésszerű autóútra fekszik.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Ad írta: Private
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB